Är du vår nästa stjärnsäljare?

Varje morgon när jag vaknar är jag pigg, taggad och positiv att träffa nya kunder och samarbeta med mina kollegor. Varje dag känns som en ny möjlighet! Det är självklart inte sant.

Många dagar skulle jag gärna ta sovmorgon eller kanske säga att jag är sjuk och titta på en spännande serie i soffan hela dagen. Men faktum är, så fort jag kommer innanför dörrarna på något utav våra kontor så känns det annorlunda. Hos mina kollegor på STANLEY Security finns det energi, engagemang och ett förhållningssätt till varandra som inspirerar mig varje dag. Så även om vi kan reta ihjäl oss på varandra så finns det en respekt och en vilja att samarbeta som jag aldrig har upplevt på någon annan arbetsplats. Vi har däremot ett stort problem. Ett trevligt problem, men ändå ett problem. Vi behöver få fler engagerade säljare som kan lyfta vår organisation ytterligare. För att fortsätta i den takt vi gjort och fortsätta vara en utav landets mest kompetenta leverantörer av säkerhetstekniska lösningar måste vi ha de bästa säljarna som finns för att lyckas. 

 

Men hur hittar vi de bästa säljarna? Vi vet att du finns där ute och vi vet att du vill lyckas lika gärna som vi vill. Nästa säljstjärna kan vara den man minst anar. Därför har jag en utmaning som inte nödvändigtvis kräver något imponerande CV eller att du har 10 års erfarenhet. Jag vill att vi ska få en kollega som vågar ta sig an en tuff utmaning och inte är rädd att ta ut svängarna. Därför har vi satt ihop en utmaning.  

Sälj in morgondagens lösning redan idag och få möjligheten att jobba med fantastiska kollegor och hjälp oss att bygga en starkare och smartare organisation! Tillsammans möter vi framtiden.

Jag ser fram emot att träffa dig, 
Niclas Gustafsson

Försäljnings- och marknadsdirektör
STANLEY Security

Vågar du anta en utmaning?
Hjälp oss sälja något som ännu inte finns.

Redan nu vill vi säga grattis! Du jobbar i en utav världens mest utvecklande branscher. Säkerhetsbranschen står inför många utmaningar de kommande åren då nya typer av hot fortsätter att uppstå och tekniska lösningar blir allt mer komplexa och smarta. Säg hej till Dober Drone – nästa generations övervakningslösning. Våra tekniker har utvecklat en helt ny teknik som kommer revolutionera säkerhetsbranschen. Med Dober Drone får man full kontroll vid akuta situationer och flexibel övervakning över platsen i realtid.

Frågan är, har du förmågan att sälja den senaste tekniken och avancerade lösningar?

>> Klicka här – anta utmaningen! <<

 

ETT STARKARE STANLEY SECURITY

Några av dina kommande kollegor?

Nu behöver vi på STANLEY Security bli fler, och vi söker landets bästa medarbetare. Att prestera är viktigt för oss och då är det kul att jobba i ett företag som lyckas – som STANLEY Security, Europas största elektroniska säkerhetsleverantör.

Sofie Lindström

Forward, Kalhäll IF – och tar hand om våra kundärenden.

Läs mer...

Andreas Cornale

Sverigerepresentant i pistolskytte och innovativ IT-affärsutvecklare på STANLEY Security.

Läs mer...

Lavina De

Dansare och inköpare på STANLEY Security.

Läs mer...