UNA skapar säkrare, mer effektiva och hälsosamma miljöer

UNA integrerar hårdvaru- och mjukvarulösningar för att proaktivt skydda människorna, värna om tillgångarna, säkra dina nätverk och hantera din verksamhet. 

Detta system samlar även in och kombinerar data med Artificiell Intelligens (AI) och Maskininlärning (ML) för att proaktivt hantera problem och tillhandahålla insikter för driftseffektivitet. 

UNA_Web_Page_Protect_Your_People.jpg
SKYDDA MÄNNISKORNA

Medarbetarna är organisationens viktigaste tillgång och därför är deras säkerhet och trygghet grundläggande för verksamheten. Med ekosystemet UNA kan ni enkelt skapa tryggare och hälsosammare miljöer för era medarbetare och besökare, så att de trygga, säkra och produktiva.

UNA_Web_Page_Safeguard_Your_Assets.jpg
VÄRNA OM TILLGÅNGARNA

Hur kan ni försäkra er om att fastigheterna, utrustningen och lagren är säkra? Med ekosystemet UNA har ni alltid ett vakande öga på tillgångarna, vilket gör det enkelt för er att identifiera och minska risken för skada eller förlust, så att ni kan känna er trygga.

UNA_Web_Page_Secure_Your_Networks.jpg
SÄKRA ERA NÄTVERK

Er organisation förlitar sig på säkra nätverk och med ekosystemet UNA kan ni skydda nätverken genom att eliminera cyberhot - så att ni kan undvika driftstopp och fokusera på effektiv och optimal drift.

UNA_Web_Page_Manage_Your_Operations.jpg
HANTERA DRIFTEN

Effektivitet är grundläggande för produktivitet och utveckling. Med ekosystemet UNA kan ni smidigt förbättra driften med viktiga insikter och automatisering som leder till smartare beslutsfattande, bättre resultat och ökad effektivitet.

 


Anpassa UNA till er organisation

STANLEY Securitys ekosystem UNA är helt anpassningsbart. Vi utformar och integrerar det efter de utmaningar som är unika för ert företag och er bransch gällande säkerhet, hälsa och trygghet.

Kontakta en av våra experter idag för att ta reda hur UNA kan hjälpa er att skapa en tryggare, hälsosammare och mer effektiv organisation.

KONTAKTA OSS

 

 

Ladda ner vår trendrapport 2021 kostnadsfritt

Med STANLEY Securitys Trendrapport för säkerhetsbranschen kan ni förbereda er inför framtiden. Med exklusiv undersökningsdata från över 2 000 respondenter över hela världen, samt expertinsikter om de tio viktigaste trenderna inom säkerhetsbranschen som förväntas växa fram under det kommande året, kommer du att upptäcka hur ditt företag kan förbli motståndskraftigt under 2021 och i framtiden.