Så förbättras effektiviteten, säkerheten och tryggheten i dina tillgångar

I dagens värld är hälsa, säkerhet och trygghet inte längre isolerade frågor utan alla delar av ett större ekosystem. Nedan kan du läsa om hur tre oberoende försörjningskedjor kan använda teknik för att säkra sina tillgångar, spåra tillgångarnas rörelse och övervaka deras användning.

 

 

Produktion

Aktivera resursspårning under hela din produktionsprocess genom att utnyttja tekniker som analystjänster och videoövervakning.
De samlar IoT-data för AI-användning, för att förhindra förlust, för att dokumentera händelser och för att förbättra den totala driftseffektiviteten.

 

 

Logistik

Distributörer kan övervaka tillgångar när de reser, optimera rutter och se till att företag vet när tillgångar når sina destinationer med GPS-aktiverade sensorer. Smarta sensorer kan också användas för att övervaka fordonets rörelser och använda intelligent kamerateknik för att mäta fordonets höjd under bron. Detta minimerar driftstörningar och undviker personskador och materiella skador.

 

 

Kontorsfastigheter och industri

Kontorshotell, kommersiella eller industriella fastigheter behöver flexibla men säkra åtkomstkontrollsystem. Men inte alla anläggningar är optimala att säkras med traditionell åtkomstkontroll. Därför erbjuder vi inte bara några av branschens bästa system utan vi erbjuder också lösningar där mobiltelefonen kan fungera som en fysisk nyckel.

 

Rekommenderade lösningar

Läs mer om våra integrerade lösningar som hjälper dig att skydda dina tillgångar så att din verksamhet kan utvecklas på ett säkert, produktivt och effektivt sätt.

STANLEY_Flow_2.jpg
STANLEY Flow

Använd din mobiltelefon för in- och utpassering och slipp ha fysiska nycklar i cirkulation till din verksamhet.

Hosted_Services.jpg

STANLEY Hosted Services

Optimera din serverdrift med STANLEY Hosted Services. Säker molnmiljö med övervakning dygnet runt, året runt.

Remote management.jpg

Remote security management

Utöka säkerheten av dina säkerhetssystem med våra fjärrtjänster.

Tekniska innovationer minskar gapet mellan säkerhet och verksamhet och ger nya möjligheter att skapa effektivitet. Läs vår bloggserie nedan för att ta reda på hur det går till.

 

STANLEY Security UNA™ Ecosystem kombinerar hård- och mjukvarulösningar för hälsa, säkerhet och trygghet i en enda anpassningsbar upplevelse, så att du på ett heltäckande sätt kan Skydda dina anställda & kunder, Säkra dina tillgångar, Bevara dina nätverk och Hantera dina verksamheter.

 

 

Skydda dina anställda & kunder

Ge dina anställda förtroendet att fokusera och göra sitt bästa, och ge kunderna säkrare och sundare kundupplevelser.

Läs mer

 

 

Säkra dina nätverk

Håll ditt företag uppkopplat och dina anställda skyddade medan du servar dina kunder och utvecklar ditt företag.

 

 

Hantera din verksamhet

Använd kraften i data, insikter och automatisering för att proaktivt lösa problem och effektivt utveckla ditt företag.