STANLEY Security arbetar med att öka trygghet och hälsa bland medarbetarna i företaget och tar nu nästa steg i socialt ansvarstagande genom lanseringen av TRYGG-stipendiet. I år antar vi Angeredsutmaningen. Målet med STANLEY Securitys engagemang är att motarbeta bland annat segregation, utsatthet och utanförskap.

Det finns många unga eldsjälar på Angereds Gymnasium. Ungdomar som brinner för att hjälpa andra. Med Trygg-stipendiet på 10 000 kronor vill STANLEY Security uppmärksamma och säga tack till ungdomar som bidrar till att fler unga får en tryggare tillvaro i Angered. Läs mer om Angeredsutmaningen: http://www.angeredsutmaningen.se/

Syftet med TRYGG-stipendiet är att lyfta fram och hylla unga människor som genom sitt engagemang banar väg för en tryggare tillvaro. Stipendiet kan även uppmärksamma innovatörer av särskilt intressanta och betydelsefulla systemlösningar, tjänster och produkter som bidrar till en mer hållbar samhällsutveckling.

TRYGG-stipendiet delas ut två gånger per år och är på 10 000 kronor. Vill du nominera någon? Fyll i formuläret till höger.

Nominera till TRYGG-stipendiet

Ditt namn:
Telefon:
E-post
Vem vill du motivera?
Ort:
Motivering
Jag samtycker till att STANLEY Security tar del av min information.