STANLEY Assure™

Forma din unika säkerhetslösning enkelt och kostnadseffektivt

Forma din unika säkerhetslösning med STANLEY Assure™ – enkelt och kostnadseffektivt. STANLEY Assure™ är en tjänst framtagen för att du ska kunna lägga tid på din verksamhet samtidigt som vi sköter din säkerhet åt dig. Efter din verksamhets behov kombinerar vi våra tjänster och produkter och tar fram en säkerhetsfunktion precis som du vill ha den till en fast månadskostnad.

Många fördelar
STANLEY Assure™ ger dig möjlighet att lägga tid på andra prioriteringar, vi sköter hela säkerheten åt dig utan att du behöver lyfta ett finger. Dessutom är det ekonomiskt fördelaktigt på många sätt och kan till och med vara lönsamt.

  • Månadskostnaden, som normalt är avdragsgill, bokförs som en rörelsekostnad och belastar inte ditt företags balansräkning.*
  • Du kan göra produktionshöjande investeringar i kärnverksamheten istället för att investera stort i säkerhet.
  • Din säkerhetsadministration reduceras till ett minimum med STANLEY Assure™.


Låt oss ta hand om allt
När ni väljer att teckna tjänsten STANLEY Assure™ kan du välja att lägga till funktionsservice. På så sätt kan du vara säker på att säkerhetsfunktionen alltid är på topp.

Förändra och utveckla efter behov
Tekniken går snabbt framåt och även ditt säkerhetsbehov kan förändras. Därför kan du alltid ändra avtalet och byta ut eller utöka funktionerna i säkerhetsfunktionen. Självklart håller vi dig uppdaterad med nyheter och förändringar som kan vara intressanta för dig.

*Rådfråga er revisor om ni är osäkra på hur månadskostnaden skall bokföras.