219165_Header.jpg

Säg hej till Saga™ – säg hej till framtiden.

Vår certifierade larmcentral, Säkerhetscenter, är navet i vår verksamhet och nyckeln till ett framgångsrikt säkerhetsarbete – både för oss och våra kunder. För att fortsätta utvecklingen att vara den tryggaste säkerhetspartnern för våra kunder jobbar vi ständigt med att förbättra våra tjänster och lösningar.

Varje månad hanterar vårt Säkerhetscenter över 200 000 larmärenden runt om i landet. Våra kompetenta och serviceinriktade larmoperatörer agerar på allt ifrån pågående brott till krishantering och kundservice. Många av de ärenden som hanteras idag är icke-akuta och tidskrävande vilket riskerar att ta bort fokus från mer prioriterade larm och omfattande händelser.

Vi är därför väldigt stolta över att få presentera vår nya kollega, Saga™. Saga™ är en virtuell larmoperatör som kommer att hantera utgående samtal och icke-akuta ärenden åt våra kunder. På så sätt kan vi hantera de enklare ärendena effektivare och med hög precision.

Saga™ kommer med start den 24 juni löpande implementeras att ansvara för att informera våra kunder om pågående eller kommande händelser. Saga™ är en del av vårt team och är i ständig dialog med övriga larmoperatörer för att snabbt kunna tillsätta nödvändiga resurser.

Vi ser fram emot att fortsätta driva säkerhetsbranschen framåt. Med förstklassig service, senaste tekniken och avancerade tjänster formar vi morgondagens larmcentral och gör världen säkrare varje dag.

219165_Saga_info3.jpg