Din betrodda säkerhetspartner

Vårt program för globala konton hjälper organisationer att integrera och underhålla en konsekvent säkerhetsupplevelse världen över. Tack vare vår räckvidd kan vi ge dig det stöd du behöver och ta hand om alla dina nuvarande behov och framtida expansioner på sex kontinenter. Som säkerhetsleverantör uppfyller vi alla dina globala säkerhetsbehov – på ett enkelt och smidigt sätt.

    ICON1_50x50.png Med fler än 200 kontorsplatser      ICON3_50x50.png  150+ Distributionsplatser

ICON2_50x50.png Utspritt över 6 länder                     ICON4_50x50.png 8500+ Anställda Globalt

 

 

 

 

Global support, lokal trygghet

Vi är en trygg global säkerhetsleverantör som kan stötta dig lokalt med dedikerade regionala team av Projektledare och Ingenjörer. Våra team har hjälpt globala organisationer att implementera säkerhetssystem i Nordamerika, Sydamerika, Centraleuropa, Norden, Irland, Storbritannien, Afrika och Asien.

Alla våra specialister har kunskap om lagar och förordningar förknippade med integrering och underhåll av säkerhetssystem i sina regioner. De är också anpassade till våra globala team för att säkerställa att din lokala säkerhetsverksamhet följer dina globala standarder.

 

 

Så går det till

Vi startar alla projekt med en robust onboardingprocess för våra klienter, vilket gör det möjligt för oss att förstå dina behov och utforma en leveransstrategi som uppfyller dem.

När vi levererar ett projekt prioriterar vi anpassningen till dina globala säkerhetsstandarder – speciellt om du är en ny klient – för att hålla din säkerhetsupplevelse konsekvent i alla regioner.

Det är viktigt för oss att upprätthålla högkvalitativa standarder, för att underbygga kontinuerlig utveckling och investera i vår leveransmodell. Det säkerställer att vi använder de senaste projekthanteringsverktygen, processerna och teknologierna, samt att vi har de bästa talangerna i våra team.

Ladda ner broschyren

Vill du ha mer information om hur vi kan tillämpa vår globala erfarenhet inom säkerhetsintegration och exklusiv kontohantering för att främja din verksamhet? Ladda ner den här broschyren för att läsa mer om hur vår division för Globala Konton kan uppfylla dina lokala säkerhetsbehov på allra bästa sätt.

Läs broschyren här (du kan också ladda ner den efter att du har öppnat den)