Empowering Protectors

På STANLEY Security är vi fast beslutna att hjälpa våra anställda och samhällen, särskilt nästa generation, att skaffa sig de färdigheter och den expertis som behövs för att klara sig i en värld av förändringar.

 

Vi stärker beskyddare

På STANLEY Security är vi fast beslutna att hjälpa våra anställda och samhällen, särskilt nästa generation, att skaffa sig de färdigheter och den expertis som behövs för att klara sig i en värld av förändringar.

Arbetet och jobben inom säkerhetsbranschen förändras snabbt, inte bara på grund av industriella och tekniska innovationer och nya innovativa hälso-, säkerhets- och trygghetslösningar, utan också på grund av omvälvande händelser som den globala pandemin.

Vår vision, som en del av Stanley Black & Decker, är att låta 10 miljoner entreprenörer och skapare blomstra i en ständigt föränderlig värld, och genom flera initiativ ger vi dagens och morgondagens beskyddare och skapare möjlighet att behärska de färdigheter och den expertis som behövs för att säkra produktiva jobb inom säkerhetsbranschen och bidra till att göra våra arbets-, hem- och offentliga miljöer säkrare, hälsosammare och mer effektiva.

 

 

 

Som en del av Stanley Black & Decker, dedikerar STANLEY Security oktober månad till Maker Month - att verka för att stärka skapare och handlare runtom i världen och inspirera individer att eftersträva deras bästa förmågor.

I år är vi stolta över att rikta strålkastaren mot teknikeryrket under Maker Month. 

Teknikerna bidrar till att göra ett väldigt tekniskt område mer mänskligt. De bygger och underhåller kundrelationer och är lyhörda till kundens behov samt hjälper dem att skapa lösningar som ger ett mervärde till företagen och bidrar till en säker och effektiv drift av verksamheten. 

 

Internationellt Stipendieprogram

I samarbete med Scholarship America är vi glada över att kunna lansera STANLEY Teknologistipendium år 2021. Det här programmet, som erbjuder över 20 stipendier globalt, har som mål att stärka nästa generations beskyddare och innovatörer och ge dem möjligheter att utveckla de yrkes- och handelsfärdigheter som behövs för att arbeta i dagens och framtidens säkerhetstekniska industri.

 

Återkom hit för framtida program