STANLEY Security använder cookies för att förbättra webbplatsen och dess funktioner samt för att få en överblick av besöksstatistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från stanleysecurity.se används. Läs mer om cookies och vår webbplatspolicy här.

APSIS Lead

STANLEY Security använder sig av APSIS Lead i marknadsföringssyfte samt för att få en bild av besökares användning av webbplatsen. Klicka på ’JA’ om du godkänner att APSIS Lead lagrar dina cookies eller på ’NEJ’, om du inte samtycker till detta.

Nej Ja
Performance

2015-05-28 Locum förstärker krisledningsarbetet med krisappen från Stanley Security

Locum kompletterar nu sin kris- och beredskapsorganisation för oönskade händelser med en krisapp från Stanley Security.

- En nyckel för framgångsrik krisledning är information och krisappen möter våra krav för att snabbt kunna larma vår krisledningsorganisation och sprida information till berörda under uppstartsfasen, berättar Anders Gidrup, säkerhetschef på Locum.

Läs mer i pressrummet här.