Säkra lokalerna med elektronisk vaktrondering

I dagens lucka av säkerhetskalendern rekommenderar vi alla att utnyttja sitt digitala säkerhetssystem under julhelgen. Njut av en säker jul!

Idag är det den 5 december och vi vill att du ska vara medveten om möjlighet till elektronisk vaktrondering i de fall era lokaler står tomma i jul.

Elektroniska vaktrundor är något vi rekommenderar alla företag att använda sig av under hela året. Detta är ett enkelt, miljövänligt och billigt sätt att skydda era arbetsutrymmen. Om du planerar att lämna lokalerna tomma under jul kan det vara särskilt viktigt att larmföretaget utför regelbundna inspektioner, då det snabbt kan upptäcka om något inte står rätt till. Det är bara om något faktiskt är fel som det är nödvändigt för en säkerhetsvakt att rycka ut.

Digitala säkerhetstjänster är framtidens säkerhetslösning

Ett smart säkerhetssystem med möjlighet till elektronisk vaktrondering har många fördelar, bland annat kan eventuella tekniska fel upptäckas relativt snabbt och därmed åtgärdas.

Du kan på bästa sätt skydda dina lokaler i jul med digitala säkerhetstjänster från STANLEY Security.

Tjänsten hjälper dig inte bara att spara pengar, ni sparar även in tid på onödiga samtal om falsklarm. Med STANLEY Securitys digitala säkerhetstjänster kan du njuta av julen i vetskap om att du har ett säkerhetssystem som fungerar som det ska.

Tillbaka till julkalenderns startsida