Uppdatera larmtiderna innan kontoret stänger

Idag är det den 4 december, och vi vill påminna er om att det kan vara lämpligt att kontrollera och uppdatera larmtiderna om era lokaler ska stå tomma under en längre tid i jul.

Julen är en högtid för många - en tid då vi tillbringar några extra lediga dagar för att njuta av semestern med nära och kära. Lyckligtvis finns det också några röda dagar som gynnar de flesta av oss som fortfarande arbetar under denna högtid.

Avvikande öppettider kan därför förekomma, kom ihåg att kontrollera så att era larmtider är korrekt inställda innan du lämnar lokalerna före jul.

Förprogrammering ger dig en sak mindre att tänka på

Även om själva larmsystemet inte vet att det kommer dagar då larmet ska aktiveras lite oftare finns det ofta möjlighet att hjälpa till lite på vägen. Med ett smart larmsystem från STANLEY Security kan du programmera olika larmtider i förväg. På så sätt behöver du inte tänka på om larmsystemet uppdateras under denna annars så hektiska högtid. Om du undrar om de rätta tiderna är registrerade kan du kontrollera detta i systemet eller kontakta oss så gör vi det åt dig.

Tillbaka till julkalenderns startsida