Kontrollera temperaturen när lokalerna är stängda

Med temperaturövervakning integrerad i säkerhetslösningen vet du att alla temperaturavvikelser upptäcks, även om du stänger kontoret under julledigheten.

Idag är det den 16 december och dagens rekommendation går ut till er som har företag där stabila rumstemperaturer är en kritisk faktor – STANLEY Security erbjuder temperaturövervakning som kan integreras i er säkerhetslösning.

Det närmar sig jul och det är dags att stänga kontoret och njuta av några välförtjänta helgdagar. Men risken att lämna kontoret obemannad är att det kan ta tid innan någon driftstörning upptäcks. Om dessa är förknippade med temperaturavvikelser kan konsekvenserna och kostnaderna vara omfattande.

Undvik driftstopp och internt svinn med temperaturmätning

Det finns många fördelar med att installera temperaturmätare på kritiska platser i era lokaler. Ingen vill mötas av livsmedel som förstörts när de återvänder från semester på grund av att ett kylskåp varit ur drift i flera dagar. Genom att övervaka temperaturen kan svinn undvikas och försening i leverans av varor förhindras.

Lika tråkigt är att komma tillbaka till skadad elektronik och annan datorutrustning som gått sönder på grund av för hög rumstemperatur. Serverutrustning är ofta beroende utav specifik och stabil driftstemperatur. Genom att övervaka temperaturskiftningar kan du undvika onödiga driftstopp.

Med temperaturreglering som meddelar avvikelser garanteras maximal drifttid och du skyddar dina produkter och din utrustning.

Tillbaka till julkalenderns startsida