Gör ett självtest av inbrottslarmet

Vi rekommenderar alla att utföra ett självtest av sitt inbrottslarm innan kontoret stänger för julledighet. Njut av julen med vetskap om att larmsystemet fungerar som det ska.

Välkommen till vår säkerhetskalender, idag är det den 13 december och vi rekommenderar alla att göra ett självtest av inbrottslarmet innan lokalerna lämnas tomma i jul.

Inbrottslarm från STANLEY Security kontrolleras regelbundet av operatörer vid vår larmcentral. Ändå är det ingen dum idé att göra ett självtest innan julledigheten. Då kan du lugnt njuta av julen i vetskap om att larmsystemet fungerar som det ska.

Vi hjälper dig med självtestet

Om du vill att vi ska hjälpa dig med ett test av ditt inbrottslarm, ring oss så att vi kan aktivera larmet vid önskad tidpunkt. Du rör dig sedan runt i lokalen med syfte att aktivera rörelsesensorerna. Därefter kontaktar du oss för att säkerställa att de relevanta sensorerna fungerar som de ska.

Vi rekommenderar att du utför detta test vid en tidpunkt då det är relativt tomt i lokalerna. Detta ger dig det mest exakta resultatet.

Om du har ett försäkringsgodkänt larmsystem är regelbundna självtester ett krav i bestämmelserna. Låt inte dessa tester glömmas bort - om du testar anläggningen regelbundet vet du också att den fungerar optimalt om en oönskad situation inträffar.

Tillbaka till julkalenderns startsida