Låt inte någon fastna i hissen i jul!

Ingen vill spendera delar av julen fast i en hiss. Vi rekommenderar därför ett ”självtest” av ert hisslarm i det fall kontoret kommer att vara relativt tomt under julledigheten.

Idag är det den 12 december och vi vill rekommendera er att göra ett självtest av hisslarmet om majoriteten av er personal planerar att spendera julledigheten någon annanstans än på kontoret.

Ingen vill spendera jul eller nyår fast i en hiss, vi hoppas verkligen inte att någon kommer att göra det heller. För att undvika att någon fastnar i hissen under en obekvämt lång tid slår vi ett slag för hisslarmet. Hisslarmet ger snabb hjälp om hissen råkat fastna och gör en obekväm situation lite mindre obekväm för den som olyckligtvis sitter fast.

Testa hisslarmet före jul- och nyårssemestern

Vi kan inte säga att det någonsin kommer att vara trevligt att fastna i en hiss. Det är dock bra att ha någon att prata med om olyckan är framme och lugnande att veta att hjälp aldrig är långt borta.
Om du har ett hisslarm installerat i din hiss rekommenderar vi att du utför ett självtest av larmet innan din ledighet. Då slipper anställda som eventuellt är kvar på arbetet fastna i hissen utan möjlighet att meddela sig eller få den hjälp de behöver.

Kontakta oss om du vill göra ett självtest så guidar vi dig genom processen.

Tillbaka till julkalenderns startsida