Certifierad personal

InsatsCenter24 är lokaliserat i vårt huvudkontor i Stockholm, där även våra andra larmcentraler finns. Samlingsnamnet för dem är STANLEY Security Säkerhetcenter, eller SOC (Security Operations Center) som vi ofta kallar det. Alla operatörer som arbetar på InsatsCenter24 är utbildade anläggningsskötare och uppfyller samtliga krav enligt senaste versionen av SBF 110. 

Vårt Säkerhetscenter är certifierad i enlighet med Svenska Stöldskyddsföreningens regler för larmcentral (SSF 136:5), och uppfyller dessutom de europeiska reglerna för larmcentral (EN 50518).

InsatsCenter24 klarar att hantera de flesta produkter, vilket innebär att befintliga lösningar kan kopplas samman i InsatsCenter24, och på så sätt får man kontroll så att man kan utnyttja hela anläggningens kapacitet – allt anpassat efter våra uppdragsgivares krav och förväntningar.

Med InsatsCenter24 får ni hjälp att fjärrmanövrera ert brandskydd dygnet runt, året om. Vi ger räddningstjänsten realtidsinformation i klartext, vilket möjliggör en bättra och snabbare insats. Vi kan till exempel skicka digitala orienteringsritningar och insatsplaner direkt till utryckningsfordonen.

Ett avtal med STANLEY Security täcker hela kedjan – från larmande detektor till samarbete med räddningstjänsten.