För de flesta företag är det idag en självklarhet att investera i en säkerhetsanläggning för att skydda sig mot inbrott. Syftet med inbrottslarm är, att så tidigt som möjligt, ge larm vid intrång i de lokaler eller områden utomhus som är skyddade med inbrottslarm.

Lösningen för ditt företag

Stanley SAFE™ Inbrott är en allt-i-ett lösning för inbrottslarm, avsett för små och medelstora företag i behov av ett kostnadseffektivt larm kopplat till STANLEY Security Säkerhetscenter. På så sätt är dtt företag skyddat  dygnet runt alla dagar om året.

Stanley SAFE™ Inbrott ger dig:

  • Hög kvalitet på inbrottslarm som är larmklassat.
  • Funktionsgaranti; allt ingår och inga oförutsedda kostnader tillkommer vid eventuella incidenter.
  • STANLEY Säkerhetscenter; finns där dygnet runt om något skulle inträffa och kontaktar omgående polis eller väktare om det skulle behövas.
  • Tack vare att vi använder oss utav larmöverföring via IP-kommunikation har du alltid en säker uppkoppling.

 

Basen i din säkerhet

System för inbrottslarm skiljer sig från andra larmsystem bl.a. genom att det kopplas till och från dagligen. Dessutom måste ett inbrottslarm-system kunna avgöra vem som är vän och vem som är fiende. Ett inbrottslarm består av ett antal delar som i samverkan upptäcker och ger larm vid obehörigt intrång i de övervakade lokalerna. Vid utlöst larm kan larmklockor och sirener starta för att ge en avskräckande effekt, samtidigt som larmet överförs till larmcentral. Larmcentralen kontaktar bevakningsföretag och polis som åker ut och om möjligt griper förövaren, tar hand om eventuella skador, återställer larmet samt kontaktar innehavaren av larmanläggningen om skador uppstått.

 

Abonnemang

Stanley SAFE™ Inbrott erbjuds som ett abonnemang med en bindningstid på 36, 48 eller 60 månader.

Kontakta mig, jag vill veta mer!

Namn:
Företag:
E-post:
Telefon:
Ort:
Jag samtycker till att STANLEY Security tar del av min information.