Många av de hot som äventyrar säkerheten och lönsamheten i din butik, kan relativt enkelt undvikas med Stanley SAFE™ Bild, en bildövervakningslösning för små och medelstora företag. Du har tillgång till bildmaterialet via vår molnbaserade tjänst eVideoCloud, när du vill, var du vill.

Vi vet vad du behöver 

Att se när något händer, eller att till och med kunna förutse vad som är på väg att hända, ger helt nya möjligheter att agera. Med bildövervakning kan du i realtid följa vad som sker. Effektiva, rörliga kameror med en bildkvalitet som urskiljer minsta detalj, ger dig full kontroll över säkerheten, vilket förebygger incidenter, upptäcker intrång och säkrar bevis för vad som har hänt. Din personal får dessutom en tryggare arbetsmiljö.

Våra lösningar är mycket enkla att använda och de låter dig hålla ett vakande öga på allt som sker i din verksamhet, från skräp i entrén till felaktigt beteende som snatteri, stölder eller rån. Systemet är uppkopplat mot STANLEY Security Säkerhetscenter dygnet runt. Stanley SAFE™ Bild är en kostnadseffektiv bildlösning som fullt ut levererar utifrån dina önskemål och berättar exakt vad som händer i din verksamhet. Varje sekund, dygnet runt, året om.

Abonnemang 

Stanley SAFE™ Bild erbjuds som ett abonnemang med en bindningstid på 36, 48 eller 60 månader.

Kontakta mig, jag vill veta mer!

Namn:
Företag:
E-post:
Telefon:
Ort:
Jag samtycker till att STANLEY Security tar del av min information.