Vår värld är beroende av personer som engagerar sig i sina medmänniskor och i det stora samhällsfrågor som vi ställs inför, de människor som hjälper oss att skydda det som betyder mest och fattar beslut som formar vår framtid. Det är de människor som hjälper till att bidra till något extra och driver utvecklingen av vår värld framåt.

På STANLEY Security uppmärksammar dem som gör det lilla extra för våra samhällen - Vår varumärkesambassadör, Nathalie McGloin, den enda kvinnliga tävlingsföraren med ett tetraplegiskt handikapp. Nathalie uppmuntrar andra funktionshindrade kvinnor inom motorsporten till att tro på att allt är möjligt. Vi uppmärksammar även våra interna ambassadörer, Alex och Lukasz - som lever vårt syfte inifrån genom att stärka andras säkerhet. Vi är stolta att stötta dem i deras arbete!

Lever våra värderingar: Lukasz

Förutom sitt arbete som säkerhetsingenjör hos STANLEY Security studerar Lukasz också till ambulanssjukvårdare med inriktning akut medicinsk teknik, vid St. John Ambulance på Irland. Under sin praktikutbildning deltog Lukasz i ett samtal med en manlig patient som upplevde bröstsmärtor. Hans snabba agerande hjälpte sjukvårdarna att utföra korrekt undersökning av patienten vilket identifierade en hjärtattack. Lukasz insats och korrekta bedömning av situationen ledde till att dem kunde rädda patientens liv.

Lukasz tappra insatser belönades med ett diplom från stabschefen för ambulansansvariga vid National Ambulance Service. Diplomet är det enda i sitt slag som någonsin har givits till en ambulansräddningsstudent vid St. John Ambulance - vilket är en väldigt betydelsefullt!

När Lukasz inte hjälper våra kunder att skydda sina anläggningar satsar han på att rädda liv. Han är en hjälte för vår verksamhet som lever våra värderingar och stöttar vårt samhälle fullt ut.

 

Personalechef, Patrick Keogh (SJAI), hedrar Lukasz med en utmärkelse från National Ambulance service för sina goda insatser.

Lever våra värderingar: Alex

När COVID-19-pandemin drabbades världen uppstod en global brist på ansiktsmasker. Bristen ledde till att våra tekniker i Austin, Texas inte hade tillräckligt med skyddsutrustning vilket i sin tur innebar att de inte kunde besöka kundens anläggningar.

Medan lagret för skyddsutrustning fylldes på kom Alex (projektledare i Austin) fram till en intern lösning på problemet. Han började använda sin personliga 3D-skrivare för att tillverka ansiktsmasker åt sina kollegor.

Alexs ansiktsmasker bidrog till att att våra tekniker kunde fortsätta besöka kunders anläggningar utan dröjsmål, samtidigt som de upprätthöll säkerheten för våra kunder och anställda. Alexs snabba agerande och kreativitet gav teamet möjlighet att fortsatt hjälpa våra kunder och samtidigt hålla sig säkra under pandemin.

Att driva motorsportens utveckling framåt: Nathalie McGloin

När Nathalie var 16 år gammal var hon med om en bilolycka som lämnade henne förlamad från bröstet och neråt.

Idag är Nathalie den enda kvinnliga tävlingsföraren i världen med ett tetraplegiskt handikapp.

När nästan allt togs ifrån henne vände Nathalie sina motgångar till framgång, att mot alla odds lyckas blev hennes drivkraft.

Nathalie är inte bara en mästare på banan, hon är också en del av den. Genom sitt arbete som bland annat ordförande vid FIA: s handikapp- och tillgänglighetskommission, ambassadör för Wings of Life och andra välgörenhetsorganisationer, uppmuntrar Nathalie kvinnor med funktionsnedsättning att testa på motorsporten.

Nathalie har också grundat välgörenhetsorganisationen Spinal Track, som ger funktionshindrade förare möjlighet till en Track och Rally upplevelse.

Som motivationstalare delar Nathalie med sig av sin otroliga historia för att inspirera andra kvinnor och personer med funktionsnedsättning inom Motorsporten. Hon hjälper till med att utveckla Motorsport till att bli en inkluderande sport som ger alla människor en chans att tävla.

Men framför allt visar Nathalie andra kvinnor och funktionshindrade att allt är möjligt.

Nathalie, Alex och Lukasz är alla personer med ett innovativt tankesätt. De använder sina plattformar, resurser och sin kunskap för att hjälpa människor och samhället framåt – Det är tack vare dem vår värld utvecklas!