Trendrapport 2020

Vi går in i en ny säkerhetstid 2020, präglat av förändring, utmaning och innovation.

Vi går in i en ny säkerhetstid 2020 - en tid som definieras av förändring, utmaning och innovation. Är ditt företag förberett?

I STANLEY Securitys ”Trendrapport 2020” delar experter från hela organisationen med sig av identifierade utmaningar, möjligheter och trender som förväntas påverka affärssäkerheten under det kommande året.

Matthew Kushner, Global President för STANLEY Security delar följande iakttagelser i sin sammanfattning:

”Vi kommer att se flera trender dyka upp under 2020, trender för att effektivisera säkerhetsprocesser och skydda företag mot säkerhetsrisker. Nya servicemodeller, molnteknik, nätverkssäkerhet, maskininlärning med mera, vilket kommer att öka effektiviteten, förbättra kundupplevelsen och bygga starkare partnerskap mellan företag och deras säkerhetsleverantörer.

Utmaning är den nya normen, företag som tar sig an dessa förändringar och utnyttjar den nya säkerhetsinnovationen och samarbetar med sina säkerhetsleverantörer kommer att vara bra positionerade för bästa möjliga framgång år 2020 och därefter. ” – säger Matthew Kushner

Förutom de 10 bästa trenderna inom säkerhet som kan påverka ditt företag, innehåller rapporten också:
  • Exklusiva utlåtanden från beslutfattare inom säkerhetsbranschen i Nordamerika och Europa
  • Insikter från övervakningsdata från mer än 400 000 STANLEY Security-kunder
  • Den globala industrins genomsnittliga NPS (Net Promoter Score), ett värde som används för att fånga konsumenternas totala kundnöjdhet, tillfredsställelse och uppfattning om ett varumärke

 

Ta del av hela rapporten nedan.