Stipendier som stödjer nästa generations beskyddare och innovatörer

På STANLEY Security brinner vi för att fostra nästa generations beskyddare som kommer att bidra till en säkrare, hälsosammare och effektivare miljö för oss alla. Vårt uppdrag är att stödja de människor som utvecklar vår värld - innovatörerna som är dedikerade åt att skydda både platser och människor vi bryr oss om. Vi säkrar världens framtid genom att engagera oss i ambitiösa ungdomar och hjälper dem att uppnå framgång.

Som en del av vår vision samarbetar vi med en ledande stipendieorganisation för att starta vårt första internationella stipendieprogram. Detta spännande initiativ kommer att finansiera studenter som överväger en karriär inom den snabbt skiftande säkerhetsteknikbranschen. 21 stipendier kommer att delas ut i USA, Storbritannien, Frankrike, Sverige och Nederländerna.

Varje vinnare belönas med ekonomiskt stöd för att utveckla sin yrkesfärdighet och den viktiga kunskap och erfarenhet som krävs för att arbeta inom säkerhetsteknikindustrin.

Behovet av specifik kompetens växer världen över, med 10 miljoner anställningar öppna i skrivande stund. Vår vision, som en del av Stanley Black & Decker, är att göra det möjligt för 10 miljoner kreativa och innovativa människor att blomstra i vår ständigt föränderliga värld.

 

Hur fungerar STANLEY Security Technology Scholarship Program?

Besök denna länk för fullständiga anmälningskriterier, behörighet och ansökningsdetaljer: https://apply.scholarsapply.org/stanley-scholarship/