När du behöver en tillfällig larmlösning snabbt på plats

Det finns tillfällen när behoven hastigt förändras på ett företag. Det kan bero på yttre faktorer som man kan själv inte kan påverka, eller förändringar som företaget själv väljer att genomföra. Oavsett om det gäller en pandemi, en ombyggnation, ett event eller någon annan orsak kan STANLEY Security finnas där och se till att du och dina medarbetare kan känna sig trygga och säkra.

Med STANLEY Interactive larmväska får ditt företag en flexibel larmlösning som snabbt kan vara på plats. Den anpassas efter de behov ni har just för tillfället. Vi säkrar upp områden där det normalt sett inte behöver finnas något larm, under den tid ni behöver det och med de larmtyper som krävs.

För att enkelt kunna ha kontroll och möjlighet att styra larmet på ett smidigt sätt tillhandahåller vi också en app som gör det möjligt för dig att administrera och hantera larmet oavsett var du är. Med ett knapptryck kan du aktivera eller avaktivera larmet, ändra larmtiderna eller låsa upp om någon behöver ta sig in. Detta skiljer sig från de traditionella larmväskorna vilket ger dig större frihet och flexibilitet.

Under de speciella omständigheter vi nu upplever i och med Covid-19 kan det med kort varsel bli aktuellt med förändringar som snabbt behöver implementeras. Det kan kräva snabba och flexibla säkerhetslösningar under en tillfällig period. Detta fick Quality Hotel Panorama i Göteborg erfara när de blev tvungna att tillfälligt förändra sina öppettider och behövde en temporär larmlösning. De hyrde då STANLEY Interactive för att kunna uppfylla de behov som uppstod.

  • Quality Hotel Panorama har haft flera olika leverantörer inom säkerhet genom åren, med blandad nöjdhet från vår sida. Något som verkligen gjort skillnad i vårt säkerhetsarbete är larmväskorna från STANLEY vi använt vid flera tillfällen då vi behövt stärka upp säkerheten på hotellet. Lätta att använda och med hög träffsäkerhet har gjort att vi sovit bättre om natten. Vi kan med gott samvete rekommendera både leverantör samt produkt då vi varit mycket nöjda som kunder, säger Eva Sandholm, hotelldirektör på Quality Hotel Panorama.