Möt vår nya VD, Magnus Wingmark

 

Magnus Wingmark är sedan början på februari 2020 vd för STANLEY Security Sverige. Vi bad honom svara på några frågor om vem han är och vad han sett på STANLEY Security så här långt.

Vem är Magnus Wingmark, beskriv dig själv med 3 ord?

Dalmas, nyfiken, engagerad

Hur har dina första månader på STANLEY Security varit?

Jag har verkligen känt mig välkommen på alla sätt och vis. Det har så klart varit många intryck att ta in.  Jag har träffat många kollegor på de större kontoren, besökt både kundtjänst och larm på SOCen, träffat kunder och hängt med på både installations- och serviceuppdrag. 

Det jag slås av är det oerhörda engagemang och den kompetens som finns bland kollegorna.  Sen har jag så klart spenderat tid med Sverigeledningen för att få ökad förståelse kring både möjligheter och utmaningar.  Kort och gott så känns den första tiden på STANLEY Security intensiv, men jag tycker branschen är oerhört spännande och jag tycker det känns roligt att komma till jobbet.

Vad har du för förväntningar under 2020, på både STANLEY Security och branschen?

Mina förväntningar är fortsatt tillväxt för STANLEY Security.  Vi har stor kompetens och engagemang inom bolaget, en stark portfölj och varumärke.  Det känns verkligen som att vi har alla förutsättningar för att få till ett bra 2020!

Vad ser du för utmaningar i säkerhetsbranschen under detta decenniet?

Oj, den frågan är nog lite för tidigt ställd till mig nu. Just nu ser jag bara möjligheter som vi ska ta tillvara på!