Med säkerheten i molnet blir passering en barnlek

Alla pratar om att flytta den fysiska säkerheten till molnet. Det har många fördelar, där en ökad säkerhetsnivå, tillgänglighet och skalbarhet är några. Men en av de största förändringarna är att man plötsligt kan haka på olika säkerhetssystem som ger funktioner som tidigare inte varit möjliga.

När den fysiska säkerheten ligger i molnet får man plötsligt tillgång till funktioner som många längtat efter. Att kunna hantera till exempel alla passersystem, oavsett var de befinner sig, i en app gör vardagen mycket enklare. I enskilda passersystem tar det ofta lång tid att få fram passerkort eller taggar, det blir lätt fel när flera är inblandade och det är krångligt att ändra behörigheter.

 

STANLEY Flow ger flyt i passeringen

I ett molnbaserat system är det enkelt att haka på olika moduler. STANLEY Flow är en smidig lösning för att styra upp och förenkla administrationen kring passeringar.

Administratören skickar ut elektroniska nycklar till användarnas mobiler vilket gör att alla gamla passerkort och taggar blir omoderna.

Med några klick ger man varje individ de behörigheter som krävs. Nyanställda känner sig direkt välkomna när allt omgående fungerar. Ska man till exempel ha tillgång till vissa möteslokaler mellan kl 8-10 så får man det. Oavsett om det är i samma fastighet eller i ett annat land. Eller om man vill ge engångstillträde till ett visst låst utrymme för en distributör att leverera sina varor när det är obemannat, då skickar man det. Enkelt, smidigt – och säkert.

Tveka inte att höra av dig till oss, vi berättar gärna hur passerlösningar i molnet gör administration av passersystem till en barnlek.

 

STANLEY Hosted Services erbjuder tillsammans med STANLEY Säkerhetscenter företag i Norden ett steg in i framtidens säkerhet redan idag. Vi tar ansvar för hela säkerhetslösningen och ser till att både det fysiska skyddet i form av till exempel kameror, passersystem och dina digitala tillgångar skyddas i en redundant molnlösning.

Du får direkt access, i realtid, till dina viktiga data. Våra säkerhetsexperter arbetar dygnet runt, året om för att du ska känna dig trygg med att din säkerhet är i trygga händer.

Vi hjälper er till en övergång till en modern, integrerad säkerhetslösning. Där tillgänglighet, flexibilitet, skalbarhet – och säkerhet – ökar.