Sveriges coolaste larmsystem för småföretag – STANLEY Interactive

 

Äntligen, ett larmsystem som fungerar så som man vill att det ska fungera – men som det så sällan gör. STANLEY Interactive är en molnbaserad tjänst för små- och medelstora företag som ger alla de funktioner man vill ha, och några de flesta av oss inte ens funderat på.

Tänk dig att du närmar dig jobbet. Du startar appen i mobilen och med ett klick låser du upp dörren, slår på ljuset och när du kliver in välkomnas du av musik från favoritspellistan. Och du behöver faktiskt inte ens gå in i appen, du kan aktivera alla händelser via en GPS-funktion i mobilen som känner av att du står utanför.

I dessa tider när många jobbar hemifrån och arbetsplatsen tidvis är obemannad, kan det vara ett problem när bud eller hantverkare kommer. Med STANLEY Interactive får de en accesskod för en begränsad tid till ett specifikt utrymme, eller man ser dem i kameran när de ringer på dörren, byter några ord och släpper in dem.

Ett system, obegränsade möjligheter

Tjänsten STANLEY Interactive kan aktiveras för de flesta lösningar som är uppkopplade mot internet. Det kan vara en givare i kylen som larmar om det blir för varmt, eller en energibesparande termostat som övervakar temperaturen i lokalerna och kritiska utrymmen som kylrum eller datahallar. Förutom att kunna koppla entrélås via ID lock, så kan även zoner eller rum hanteras separat och man kan ge access till vissa individer eller vid bestämda tidpunkter. En spännande möjlighet är att ansluta ett röklarm som på ett par sekunder fyller 100 m2 med rök, vilket gör det svårt för inkräktare att få med sig saker. Självklart kan även EN2-klassificerat brandlarm och översvämningsdetektorer kopplas upp – där en smart ventil bryter det inkommande vattnet.

De senaste kameralösningarna ger stabila uppkopplingar som ger goda analysmöjligheter för anpassad kameraövervakning – helt i linje med riktlinjerna i GDPR. Till exempel kan man addera analys av kundflöden för att till exempel kunna göra prognoser för bemanning och erbjudanden.

Sov tryggt – STANLEY säkerhetscenter är vaket

På STANLEY säkerhetscenter arbetar våra operatörer och bevakar Sveriges banker, storföretag, flygplatser – och massor av små- och medelstora företag. Deras erfarenhet av att hantera kritiska situationer är kanske den viktigaste faktorn för att man som företagare ska känna sig trygg. De är vana att agera snabbt enligt de rutiner som överenskommits.

Enkel och tydlig prissättning

Vi har utvecklat STANLEY Interactive för att det ska vara enkelt. Enkelt att hantera, enkelt att förändra, enkelt att addera tjänster – och enkelt att förstå kostnaden. STANLEY Interactive arbetar för företagets bästa och är en prisvärd, konkurrenskraftig tjänst som ger bästa möjliga värde.

Tillgängligt sedan januari 2020

Sedan januari 2020 så ingår STANLEY Interactive i det svenska basutbudet hos STANLEY Security. STANLEY Interactive är en spännande lösning som utmanat även vår organisation, där vi nu lyssnat på vad marknaden efterfrågar och försöker förutse vad som väntar runt hörnet.

Vill du veta mer om STANLEY Interactive? Kontakta din säljkontakt eller besök stanleysecurity.se för mer information.

 

Interactive STanley brandan.png