Skydda det som betyder mest och hjälp världen framåt i det nya normala

Det råder ingen tvekan om det, livet i det nya normala kommer att vara annorlunda än vad vi är vana vid. Det betyder att företag, samhällen och människor måste anpassa sig för att hålla sig säkra och skyddade, vilket utan tvekan kommer att ge nya utmaningar. Dessa utmaningar är dock inte omöjliga att övervinna. Tack och lov finns ni, dem som arbetar hårdare och smartare för att säkerställa att vi tillsammans kan klara av dessa utmaningar.

Tillsammans utforskar vi nya sätt att göra saker och integrera nya säkerhetslösningar som skyddar människor i deras vardag.

Till exempel ”kontaktlös teknik” för att kringgå dörrar utan att röra vid dörrhandtagen och värmekameror som identifierar förhöjd kroppstemperatur. Det är lösningar som gör att anställda och kunder kan lämna hemmet med att känna sig trygga över att de kommer att vara säkra när de kommer till arbetet eller andra offentliga platser.

När världen börjar öppnas upp igen, står vi tillsammans med dig för att säkerställa att du välkomnar dina kollegor och kunder tillbaka på ett säkert sätt. Våra säkerhetsexperter över hela världen fortsätter att arbeta för att göra anpassade lösningar och stödjer dig med att integrera dem.

Vi lägger också stort fokus på att tillhandahålla mer fjärrtjänster och utforska alternativa sätt att hjälpa dig tillfredsställa dina behov på distans detta för att undvika fysiska möten i den mån vi kan.

Vi ser fram emot vad framtiden har att ge och tackar dig för ditt engagemang för att driva världen framåt. Det hårda arbetet du gör för att hålla dig, dina kollegor och kunder säkra och bidrar till en tryggare värld. Du inspirerar oss och vi är engagerade i att stärka dig, så att du kan fortsätta att skydda det som är viktigast och hjälpa världen att utvecklas.