Äntligen får vi berätta om nya InsatsCenter24!

Vårt utvecklingsteam har jobbat hårt det senaste året och nu är det dags att lyfta på skynket för nya InsatsCenter24. Vi är superstolta över att få visa vad vi tror kan bli den nya standarden för hur en larmcentral ska fungera i framtiden.

Nya InsatsCenter24 är förberedd att klara steget in i den digitala säkerhetsvärlden, med en öppen struktur som välkomnar de allra flesta system och lösningar. Och inte minst, ett helhetsgrepp med syfte att skapa ett säkrare samhälle när insatstiderna kan kortas radikalt eftersom räddningstjänsten får all nödvändig information i realtid, utan onödig fördröjning.

Ett effektivare brandskydd

Effektivt brandskydd är på ett sätt enkelt. Ju tidigare man kan detektera och agera på risker, desto säkrare blir det. När InsatsCenter24 nu tar ansvar för helheten så kan man med ett proaktivt arbetssätt undvika problem redan innan de uppstår. Att både säkerhet och kvalitet ökar har varit en hörnsten i arbetet – utan att ge avkall på effektivitet och kostnadskontroll.

Nya InsatsCenter24 tar brandskydd till en ny nivå. Både vad avser hantering av akuta incidenter som utveckling och integrering av externa system och tjänster. Med InsatsCenter24 får man konstant övervakning och underhåll av brandskyddet, dygnet runt.

Vill du veta mer eller har idéer för att utveckla InsatsCenter24 ytterligare? Hör gärna av dig så ser jag till att du får prata med rätt person.

 

Niclas Gustafsson
Försäljnings- & Marknadsdirektör
niclas.gustafsson@sbdinc.com

Vill du läsa mer om InsatsCenter24?

Klicka här!