Tillträdeskontroll

Full insyn i vem som kommer in i era lokaler

I dagens näringsliv och offentliga verksamheter finns många risker som kommer såväl utifrån som inifrån. Tillträdeskontroll kan enkelt förhindra obehöriga med hjälp av kortläsare, nycklar, stängsel och grindar.

Har du funderat över att en sådan enkel sak som att låsa eller öppna snabbt kan bli komplext när verksamheten växer. Skall alla ha en egen nyckel och i så fall vad är kostnaden för att ta fram dem? Vad händer när någon tappar sin nyckel? Om du på grund av det måste byta lås innebär det även framtagning av nya nycklar. Detta begränsar din drift under en period – alternativt ökar säkerhetsriskerna. Då kan ett passersystem anslutet till vårt SäkerhetsCenter och fullt integrerat med ditt larmsystem vara svaret. Vi förstår och löser de situationer som kan uppkomma i vardagen.

Slappna av – vi släpper in!

Har någon glömt en nyckel kan det vara svårt att ta sig in. Har någon däremot glömt ett passerkort  så finns det en alternativ lösning. Ring till vår support på Säkerhetscenter, så kan vi göra en fjärröppning. Naturligtvis gör vi en identifikation av den som ringer i enlighet med dina önskemål. Genom vår tjänst användarhantering tar vi hand om all administration av dina anställdas uppgifter och behörigheter.

Vi släpper inte in någon …

Naturligtvis vill du att din verksamhet skall vara så öppen som möjligt så att anställda, kunder och leverantörer kan göra affärer. Efter ett visst klockslag, när endast anställda skall kunna komma in i verksamheten och larmsystemet tillkopplas, erbjuder vi genom full integration av systemen tidsstyrd låsning!