STANLEY Security Serviceavtal

Med ett serviceavtal från STANLEY Security får du kontroll på din anläggning till en fast månadskostnad och inställelsetid enligt avtal.
Vi har Rikstäckande servicetäckning, över 200 kvalificerade tekniker fördelade över Sverige från Ystad till Haparanda helt unikt för Stanley. Vi är den enda rikstäckande säkerhetsleverantören som kan ta hand om samtliga funktioner i en anläggning, Brand, Larm, video och låssystem som även klarar att hjälpa er som kund att upprätthålla certifiering mot branschstandard.

Vår kompetens sträcker sig från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna. Vår Auktoriserade och Certifierade Larmcentral är ett av våra unika nyckelargument för att knyta ihop säkerhetslösningens alla beståndsdelar där utbildade specialister inom larmhantering och kundtjänst bevakar och stöttar säkerheten dygnet runt / året runt. Med våra säkra och kraftfulla fjärrtjänster utför vi säkerhetshöjande åtgärder både kostnadseffektivt och snabbt med en minimalt negativ inverkan på klimatet.

Inbrottssystem, Passersystem, Kamerasystem, Brand, Lås och IT-service

STANLEY Service Bas ger en regelbunden funktionskontroll med rekommendationer för ditt förebyggande underhåll och reparationer.

STANLEY Service Plus ger dig ett mer omfattande stöd där stora förebyggande underhåll och reparationer med rätt reservdelar och våra servicetekniker ingår i din fasta månadsavgift.

STANLEY Service Bas

STANLEY Service Plus

STANLEY Service Bas & Plus

STANLEY Fire

STANLEY IT-service

STANLEY Lås

STANLEY Fire

STANLEY Fire hjälper dig med ditt brandskyddsansvar för att rädda liv, produktion och egendom. Med STANLEY Fire får du hjälp att uppfylla regler och krav samt ett fullt utbud av service för ditt automatiska brandlarm. Erbjudandet ger underhåll, larmuppkoppling och övervakning från vår specialiserade larmcentral InsatsCenter24. 

Här kan du läsa mer om tjänsteavtalet för STANLEY Fire.