Hi3G Access AB är ett av Sveriges ledande företag inom telefoni och bredbandstjänster. Hi3G har ca 70 butiker och kontor med placering från Malmö i söder till Gävle i norr. Företaget har ett stort behov av en problemfri vardag med allt vad det innebär från rätt tillträde, till säkerhet mot inbrott och skadegörelse.
Per Tilkku, säkerhetschef Hi3G Access AB, berättar om behovet av både tillgänglig och skyddad verksamhet.

Helhetslösningar som sträcker sig över hela landet

- Vi behövde en säkerhetspartner som kan hjälpa oss med vår säkerhet. STANLEYs låsverksamhet har den kompetens vi söker och kan hjälpa oss på alla orter som vi finns. Vi får hjälp med installationer vid nyetableringar, serviceuppdrag och årsvisa revisionsbesök för att minimera fel på låsen. Genom ett brett produktsortiment kan vi få den hjälp med lås som vi behöver, med alltifrån låssystem, dörrar, jalusier och sk ”okrossbar” plast - Polykarbonat.

Hindrar tjuven och uppfyller försäkringskraven

- Jag får den hjälp jag behöver på ett snabbt och effektivt sätt. En stor fördel är också att ha all säkerhet under samma tak.  Förutom lås så levererar STANLEY Security även inbrottslarm och larmcentralstjänster.

- Det senaste inbrottsförsöket i en av våra butiker i Stockholm hindrades inbrottstjuven från att komma in och stjäla och förstöra. I butiken finns STANLEYs lås och Polykarbonat vilket både är snyggt och uppfyller våra krav från försäkringsbolaget.