Trygghetsappen STANLEY Guard™ är en app framtagen för ensamarbetare och personer som av och till vistas i miljöer eller situationer med förhöjd hot- eller olycksrisk för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö.

STANLEY Guard™ ger användaren flera sätt att larma på för att passa olika typer av situationer. Utöver att larma vid en akut situation kan användaren skapa ett möteslarm där en timer sätts igång som skickar ett larm om inte timern stängts av eller förlängts. För ensamarbetare så har STANLEY Guard™ också en Man Down-funktion som larmar vid fall eller brist på rörelse.

Via en resefunktion kan användaren ge sina kontaktpersoner information om resans start- och slutpunkt, samt information om själva rutten.

STANLEY Guard™ fungerar i de vanligaste mobiloperativsystemen och laddas ned från appbutikerna. Allt som krävs sedan är ett användarkonto hos STANLEY Security.

  • Produktansvarig berättar

  • Tom Vetterlein, produktansvarig, berättar mer om STANLEY Guard:
    "Det som främst skiljer STANLEY Guard från andra appar är att den är integrerad mot vårt Säkerhetscenter så att larmmottagning och assistans till användare i nöd går snabbt och effektivt." Läs mer här.