2024 Rapport om globala tekniska trender

Vi är stolta över att presentera 2024 års rapport om globala tekniska trender, med insikter, trender och data om en mängd olika ämnen som påverkar framtiden för säkerhetsteknik.
SecTech_2023_TORspread1_Sweden_600x633

Branddagarna 2024

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårens hetaste event den 25–26 april, 2024.
I år anordnas Branddagarna på Clarion Malmö Live och som vanligt bjuds det på inspirerande föreläsningar, spännande seminarier och branschens bästa nätverkande.
Branddagarna bild

SECaaS - Security as a Service

Vi vet att framtidens säkerhetslösningar kommer vara mer intelligenta, flexibla och ständigt utvecklas. Security as a Service är ett begrepp som kan innebära mycket. För vissa är det en ren cybersäkerhetstjänst och för andra handlar det om att managera system på distans. För oss är det mycket mer än så. 
SecTech_Hero image SECaaS

SecureStat HQ™ kundportal

Förenkla administrationen av din säkerhet. SecureStat HQ™ kundportalen effektiviserar processerna för att spara tid och resurser. Vår SecureStat HQ™ kundportal ger dig möjlighet att följa och hantera din organisations säkerhet smartare och snabbare var du än befinner dig.
SecTech_2022_WomanOnTablet_AdobeStock_374641541_EDIT_DOTS_PURPLE

Varför Securitas Technology?

Global expertis. Lokal känsla.

Som en ledande global integratör av omfattande säkerhetslösningar tillhandahåller vi ett brett utbud av säkerhetssystem, fjärrtjänster och specialiserad support.

Vilka är vi?

Nya utmaningar. Nya lösningar.

Vi följer ständigt utvecklingen i samhället och i branschen för att kunna utveckla oss och ta fram nya innovativa lösningar som möter våra kunders behov och utmaningar.

Se våra lösningar

[Securitas Technology's] engagemang och passionsnivå är bredare än bara åtkomstkontroll eller säkerhet; det gör själva samhället till en säker plats.

Aerial view of University of Kentucky campus

Dessa är kraftfulla felsökningsverktyg. [De] tillåter oss att reagera på systemets hälsa i hela vårt system på ett mycket proaktivt sätt.

Buildings in Sacramento, CA

Vi kommer alltid att gå utöver det vanliga för våra studenter, och det är fantastiskt att ha hittat en partner i Securitas Technology som verkligen förstår det.

University lecture class from above
01
02
03

Lös dina säkerhetsbehov idag